Projectmanager m/v

Solliciteer nu

Projectmanager m/v

Standplaats: IJsselstein

Uren per week: 40

FULL-TIME · IJSSELSTEIN

DTC Media is actief in communicatie en creatie sinds 2006. Ons bureau is gespecialiseerd in mailing solutions en online marketing voor de automotive branche. Wij werken met veel inzet en enthousiasme aan de opdrachten van dealers en importeurs en daarbij staat klanttevredenheid voorop. Ter versterking van ons team in IJsselstein zijn wij per direct op zoek naar een

Projectmanager m/v

In deze full time functie houd je je bezig met het commerciële, creatieve en administratieve traject rondom de opdrachten van onze klanten. Je stelt offertes op, voert adresselecties uit, plant de interne en externe werkzaamheden in, begeleidt het ontwerp tot aan het akkoord en controleert drukproeven. Tevens volg je de resultaten bij de klanten op en houd je een oog op de facturatie. Je onderhoudt dus nauw contact met onze opdrachtgevers over alle voorkomende werkzaamheden, maar ook benader je klanten pro-actief.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, beschikt over goede contactuele eigenschappen en kunt uitstekend uit de voeten met Word en Excel. Werkervaring met gedrukte media en/of online marketing campagnes en affiniteit met de autobranche is een pré. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je secuur, stressbestendig, flexibel en creatief bent. Je weet van aanpakken en je bent een teamspeler die actief meedenkt in het gehele werkproces van ons bureau.

Ben jij dat vrolijke talent, op zoek naar een uitdagende baan in een professionele werkomgeving met een informele sfeer en ben je woonachtig in de regio Utrecht? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar marcel@dtcmedia.nl. In een persoonlijk gesprek zullen wij vanzelfsprekend meer vertellen over zaken als salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Barnas, telefoonnummer 030 - 686 85 83.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.