Content Marketeer

Solliciteer nu

Content Marketeer

DTC Media is een creatief communicatiebureau 
met een specialisatie voor de autobranche.

Wij zoeken een Content Marketeer

FULL-TIME · DOETINCHEM

Wie wij zoeken

Ben jij een content marketeer in hart en nieren? Vind jij het te gek om opdrachtgevers te helpen bij het creëren van geoptimaliseerde teksten? Weet jij de juiste informatie boven tafel te krijgen en kun je deze feilloos doorvertalen naar aansprekende content? Dan is deze vacature iets voor jou!

Een dag cruisen bij DTC Media

Met een verse bak koffie in je hand start je de dag met de voorbereiding voor een klantinterview. Het doel is om de benodigde input te achterhalen voor 12 nieuwe teksten op de dealerwebsite.

Je vervolgt de ochtend met het verwerken van klantfeedback in een whitepaper dat je geschreven hebt over zakelijk leasen. De definitieve content stuur je met een goede briefing naar onze designer om te laten opmaken voor publicatie.

Nadat je gezellig samen met collega’s geluncht hebt, leef je je even uit tijdens een potje tafelvoetbal.

‘s Middags staat er een blogartikel voor de website van DTC Media op de planning. Nadat je het afgeronde artikel hebt ingepland in WordPress, plan je vervolgens ook bijbehorende berichten in op de DTC Media social media kanalen. Tot slot voeg je een triggerende tekst over het blog toe in de mailing die er vrijdag weer uit gaat.

Wat een toffe dag was dit toch weer. Je kijkt nu al uit naar morgen, waar je bezig gaat met content voor een e-mailflow in de marketing automation-software van een klant. 

Voor welke klanten ga je werken?

Onze klanten zijn diverse importeurs, grote dealerholdings en dealerbedrijven in Nederland. Een kleine greep uit ons klantenbestand: Bochane Groep, Stern Holding, Van Mossel, Stam Groep, VKV Groep, Kia Motors Nederland, Nissan NL, Opel NL, Mitsubishi NL, Autohaag Zeeuw, De Waal Autogroep en meer.

Naast werkzaamheden voor onze klanten, word je ook verantwoordelijk voor content op onze eigen website en social media kanalen.

Zo kom jij door onze APK 

 • Je beschikt over een relevante HBO / Universitaire opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring op het gebied van SEO, social media en e-mailmarketing.
 • Je hebt een passie voor content en veel affiniteit met online marketing.
 • Je beschikt over parate kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Of het nu gaat om inspireren, converteren of het vergroten van de vindbaarheid, je weet content altijd naadloos te laten aansluiten bij het doel van de klant en de juiste fase van de customer journey.
 • Of het nu gaat om teksten voor dealerwebsites, blogs, e-mails, social media posts, whitepapers of e-books, je stelt opdrachtgevers altijd de juiste vragen om input te kunnen vertalen naar aansprekende teksten.
 • Je bent creatief, nauwkeurig, stressbestendig en analytisch. 

Deze brandstof krijg je daarvoor terug

 • Een goed salaris, met 27 vakantiedagen en reiskostenvergoeding.
 • Veel praktische online marketing kennis die natuurlijk ook van pas komt bij de creatie van nog betere content.
 • Gezellig, jong team van gespecialiseerde collega’s.
 • Plezierige werksfeer. Denk aan potjes tafelvoetbal en team- en bedrijfsuitjes.
 • Een inspirerende werkplek. Test bijvoorbeeld jouw vermogen in onze fitnessruimte.
 • Gezamenlijke lunch in onze kantine.

Gas d'r op!

DTC Media is de absolute marktleider op het gebied van Automotive Marketing. We behoren tot de top 10 digital reclamebureaus in Nederland. Onze klanten zijn diverse importeurs, grote dealerholdings en dealerbedrijven in Nederland.

Schakel dus door naar de volgende versnelling...

...en solliciteer nu! Heb je aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact op met Jerrel Arkes via 0314 – 362009. We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet!

Dit is wat wij jou bieden