Front-end Developer

Solliciteer nu

Front-end Developer

DTC Media is een creatief communicatiebureau 
met een specialisatie voor de autobranche.

Wij zoeken een Front-end Developer

FULL-TIME · DOETINCHEM

Wie wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste en gepassioneerde front-end developer die een extra stap durft te zetten. Iemand die op basis van zijn kennis en enthousiasme de projecten voor onze klanten kan voorzien van extra schwung 🙂. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt er voor dat de kwaliteit en innovatie van onze front-end projecten op peil blijft.

Kwaliteit en innovatie is belangrijk bij DTC Media. Front-end projecten worden bij ons gemaakt met HTML5 en CSS3. Meestal responsive in combinatie met SASS, Gulp 4, soms Webpack en Vue.js. We proberen altijd op een professionele met de tijd mee te gaan. Soms is de front-end het eindproduct en wordt het opgeleverd, maar soms lever je je front-end als deelproduct op aan onze back-enders. Zij zorgen voor CMS implementaties in WordPress of maatwerk koppelingen met behulp van het Laravel PHP framework.

Onze development stack bestaat uit veel moderne tools. Denk bijvoorbeeld aan JIRA, Bitbucket en Bitbucket Pipelines, een Continuous Delivery setup met daarin onze custom WordPress setup, PHPStorm / VSCode, Git, Vue.js, Composer, Yarn, enzovoorts. We vertellen je er graag meer over!

HET SCRUM TEAM 

Het team waar deze vacature voor open staat is één van onze Scrum teams. Deze teams zijn multidisciplinair ingedeeld met een eigen Online Designer, één of meer front-enders en één of meer back-enders. Ieder team heeft ownership over eigen projecten en producten. Projecten zijn bijvoorbeeld dealerwebsites en producten zijn bijvoorbeeld onze Voorraadmodule of ons unieke Dealer Platform

Scrum bij DTC Media betekent dat je in je team een eigen Product Owner en een full-time Scrum Master hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Dagelijks zijn er backlog-refinements en stand-ups waar jij onderdeel van uit maakt. Maar ook retrospectives worden altijd gedaan aan het einde van de sprint.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Een aantal gave projecten om aan ons te laten zien
 • Werkervaring met SASS en/of LESS en gebruikt waar nodig frameworks
 • Kennis van JavaScript (niet alleen jQuery)
 • Een oog voor front-end kwaliteit en performance
 • Kennis van cross-browser compatibility
 • Ervaren in front-end development
 • Leergierig
 • Voorstander van the DRY principle (Don’t Repeat Yourself)
 • Iemand die cleane, georganiseerde en leesbare code schrijft
 • Gepassioneerd over webtechniek en slimme oplossingen
 • Iemand die vaak denkt: “het kan altijd beter”
 • Flexibel en bereid extra te werken voor een tevreden klant

Wie zijn wij eigenlijk?

DTC Media is een reclame-, (online) marketing- en internetbureau gevestigd in Doetinchem en IJsselstein dat zich voor 100% heeft gespecialiseerd in de automotive branche. Wij verzorgen online advertising campagnes, webanalytics, SEO-trajecten, e-mailmarketing, social advertising, concept ontwikkeling, landingspages, Big Data, volledige dealerwebsites en webapplicaties. DTC Media is gespecialiseerd in het genereren van leads. We doen er alles voor om deze te verkrijgen én te verrijken. Daarnaast exploiteren wij meerdere concepten, zoals o.a. de Online Taxatie Module, privé lease module, voorraadmodule en een werkplaatsmodule. Vanuit de vestiging in IJsselstein verzorgen we alle vormen van print media en in-store marketing voor onze klanten. In Doetinchem is onze online afdeling gevestigd.

Sleutelwoorden voor onze organisatie zijn: jong, creatief, groeiend, hardwerkend en gezellig. Gedrevenheid en prestatiegericht werken is voor ons net zo belangrijk als gezellig wat drinken en ontspannen.

Voor welke klanten ga je werken?

Onze klanten zijn diverse importeurs, grote dealerholdings en dealerbedrijven in Nederland. Een kleine greep uit ons klantenbestand: Bochane Groep, Stern Holding, Van Mossel, Stam Groep, Van Mossel VKV, Kia Motors Nederland, Nissan Nederland, Opel Nederland, Suzuki Nederland, Mitsubishi Nederland, Autohaag Zeeuw, De Waal Autogroep en meer.

DURF jij dtc media aan?

Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Heb je aanvullende vragen, aarzel niet en mail denver@dtcmedia.nl of bel met 0314 – 362009.

WordPress in een continuous deployment omgeving

Dit is wat wij jou bieden