Junior Product Owner

Solliciteer nu

Junior Product Owner

Standplaats: Doetinchem

Uren per week: 40

Werk-/denkniveau: HBO

FULL-TIME · DOETINCHEM

Voor ondersteuning van onze Product Owners zijn we op zoek naar een Junior Product Owner. Krijg je energie van het optimaal vertalen van een klantvraag en kun je dit vervolgens concreet maken en afstemmen met een multidisciplinair team? Ben jij tech-savvy en weet je de klantwensen goed en snel te laten vertalen in een daadwerkelijk project? Solliciteer dan snel op deze veelzijdige functie!

EEN DAG OP HET CIRCUIT BIJ DTC MEDIA

Je begint de dag met het checken van openstaande issues vanuit het team. Wat krijgt prioriteit en wat kan later gebeuren? Daarna bereid je de dagelijkse stand-up met het team voor. Gas d’r op, want de stand-up begint al om 09.00 uur.

Net voor de stand-up komt er nog een belangrijk mailtje van een klant binnen, deze pak je eerst op. Je inventariseert de vraag van de klant en zorgt zo snel mogelijk voor een antwoord. Vanuit de Product Owners krijg je het verzoek een nieuw project op te pakken. Samen stem je de wensen van de klant af en bedenk je hier met het team een toffe oplossing voor.

Tijd voor onze gezamenlijke lunch welke voor alle collega’s al klaar staat. Om even de benen te kunnen strekken loop je buiten een rondje met een aantal collega’s. Lekker, dan kun je zo weer fris verder.

Na de pauze begin je met het checken van een aantal nieuwe features die het team ontwikkeld heeft voor een website. Het multidisciplinair team werkt gelijktijdig aan meerdere projecten voor verschillende klanten, er valt dus genoeg te checken! Alles werkt naar behoren en dus lever je het direct op. Aan het einde van de dag werk je de mailbox bij en dan zit de dag er alweer op. Hij vloog voorbij!

JIJ GEEFT EXTRA GAS BIJ WANNEER JE…

 • …in samenwerking met je collega Product Owners het team kunt enthousiasmeren, motiveren en inspireren. Jullie gaan voor het beste resultaat!
 • …in samenwerking met de andere Projectmanagers kan bijdragen aan de ultieme klantwens.
 • … als een echte spin-in-het-web alle stakeholders trots kunt maken!

HOE KOM JE BIJ ONS TEAM?

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding.
 • Voorkeur 1 jaar relevante werkervaring als (technisch) Projectmanager of Product Owner aan klant- of bureauzijde.
 • Je bent proactief, leergierig, vindingrijk en je kunt snel schakelen.
 • Je bent snel thuis in (technische) systemen zoals een website CMS en applicaties.
 • Je bent in staat om klantwensen te vertalen in concrete werkzaamheden voor het team.
 • Je bent flexibel ingesteld en altijd bereid om een extra stapje te zetten voor een tevreden klant.

DEZE BRANDSTOF KRIJG JE ERVOOR TERUG

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Interne- en externe trainingen/opleidingen om jezelf continue te blijven ontwikkelen.
 • Gezellig, jong team van gespecialiseerde collega’s.
 • Plezierige werksfeer. Denk aan potjes tafelvoetbal en team- en bedrijfsuitjes.
 • Een inspirerende werkplek. Test bijvoorbeeld jouw vermogen in onze fitnessruimte.
 • Gezamenlijke lunch met een heuse tosti-bar!

GAS D’R OP!

DTC Media is de absolute marktleider op het gebied van Automotive Marketing. We behoren tot de top 10 digital reclamebureaus in Nederland. Onze klanten zijn diverse importeurs, grote dealerholdings en dealerbedrijven in Nederland.

Ben jij klaar je talenten als Junior Product Owner te gaan ontwikkelen? Solliciteer dan snel op deze uitdagende (starters)functie en kom ons team versterken!

SCHAKEL DOOR NAAR DE VOLGENDE VERSNELLING…

…en stuur je CV met motivatiebrief t.a.v. Joost van der Velde. Heb je aanvullende vragen? Aarzel niet en bel met 0314 – 362009. We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet!